با سلام وخسته نباشید، پسرکی 23 ساله ام که از 10سال پیش ضایعاتی همرنگ پوست و تیره تر، اندازه یک میلیمتری و تعدادی هم بسیار ریز در نیم دور آلت تناسلی دارم یکی هم زیر بغل، پیش متخصص پوست که رفتم با یک معاینه کوتاه گفتن که اگر زگیل بود از 10سال پیش تا حالا تمام ناحیه پر می شد و غدد چربی هستند.آیا ممکنه زگیل باشن و دکتر اشتباه تشخیص داده باشن؟

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

باید معاینه شوید ولی زگیل تانسلی معمولا تعدادش زیاد میشود و ثابت باقی نمیماند [1401-03-25]

پاسخ سوال پزشکیزگیل تناسلی بیماریهای پوستی

تلفن : 91620100 - 031

آیا کمبود آهن در بدن باعث ریزش مو میشود؟

ریزش مو بعد از زایمان تا کی ادامه دارد؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

بیماری لوپوس و انواع آن

یائسگی زودرس - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

راههای پیشگیری و کنترل بیماری های قلبی عروقی

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]

تشنج چیست و چگونه درمان می شود؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

جایگزین های شیر

بوتاکس برای تعریق شدید

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

پیشگیری از اسکیزوفرنی - روش کاهش ریسک

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]