سوال :

سلام خانم دکتر خسته نباشید من اون هفته اومدم پیشتون واسه قرمزی صورتم ک هنوز بعد از ۵.۶ ماه بر اثر فرکشنال جاهاش و قرمزی صورتم نرفته بود گفتین ipl انجام بدم ولی ب دلیل مشکلاتی ک داشتم انجام ندادم صبر کردم تا هفته ی دیگه ک بیام‌ پیشتون ولی الان قرمزی صورتم شدتش خییییلی کمتر شده زیاد نیست ولی هنوز همون ناحیه صورتم یکم براق تر از پوست خودمه و انگار ک‌ سطح پوستم هنوز ترمیم نشده و نازکه بنظرتون هنوز ipl لازمه یا با کرم حل میشه ؟ چون صورتم خیلی حساس بوده😔


دکتر مریم ملکی :

سلام اگر قرمزی ندارید نیازی به آی پی ال نیست و نازکی پ‌ست شاید ناشی از مصرف زیاد داروی شب باشد . موقتا داروی شب را قطع کنید و فقط ضدآفتاب بزنید . [1399-04-05]


پاسخ سوال پزشکیفرکشنال پوست

تلفن : 36662224 - 031

اضافه وزن و افزایش خطر ابتلا و مرگ و میر کرونا (قسمت دوم)

دکتر منصور ریسمانچیان [ پزشک عمومی ]

میل جنسی کودکان

[ 1388-10-21 ]دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

افزایش تعریق بدن - هیپرهیدروز

[ 1392-04-02 ]دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

سونوگرافی داپلر عروق

[ 1396-08-13 ]دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

تغذیه و رژیم غذایی برای رفع و درمان خستگی

[ 1397-12-08 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

اگر لب های شما خشک است بخوانید

[ 1396-11-03 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

نعوظ آلت تناسلی هنگام خواب و ارتباط آن با شکستگی آلت

[ 1388-02-26 ]دکتر پیمان صالحی [ متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری ]

انواع زگیل

[ 1396-07-05 ]دکتر معصومه امامی سیگارودی [ پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق ژل

[ 1398-06-17 ]دکتر ایمان مومنی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]