سلام آقای دکتر مدتیه پوستم جوش میزنه اول زیر پوستی و کوچکه ولی خیلی درد داره بهش دست میزم انگار تو پوستم سوزن فرو میره بعد بزرگ میشه جاش هم میمونه چی استفاده کنم خوبه؟

دکتر جمال الدین حسن زاده :

اولا جوش های زیر پوستی رو دستکاری نکنید و دوما شبها آداپالن بزنید [1401-06-24]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سندرم سفت بودن آلت تناسلی مردان

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

خارش حاملگی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

اثرات درمانی مت فورمین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نکاتی که باید پیش از جراحی زیبایی پلک یا بلفاروپلاستی بدانید

درمان انحراف شست پا یا هالوکس والگوس

باورهای غلط درباره سفید شدن موها

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

موها درباره سلامتی چه میگوید

داروهای نازایی و سرطان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بیماریهای شایع چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]