با سلام و خسته نباشيد 8 ماه است قرص بروموكريپتين ، به علت بالا بودن هورمون پرولاكتين مصرف مي كنم و طي دو مرحله آزمايش هورمون به حد طبيعي رسيده ؛ هم اكنون قصد بارداري دارم ، اما دكتر معالجم اعتقاد دارد تا مشخص شدن بارداريم به مصرف قرص بايد ادامه دهم ؛ حالا ترسم از اين است كه در صورت باردار شدن كه قاعدتاً پس از يك ماه متوجه مي شوم در طي اين يك ماه مصرف قرص براي جنين ضرر دارد يا خير؟ در ضمن 2 سال پيش يك بار سابقه سقط داشته ام و خيلي ترس دارم .با تشكر لطفاً راهنمايي نماييد.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بروموکریپتین در بارداری جزئ گروهB است.یعنی عوارض جنینی اثبات شده ای ندارد. بنابراین با نظر پزشکتان فعلا دارو را ادمه دهید. [1401-07-19]

پاسخ سوال پزشکیبارداری جنین

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

ختنه چیست و روشهای انجام ختنه

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

هیر فیلر بهتر است یا مزوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

روش صحیح لایه برداری از پوست صورت

عادت هایی که به پوست آسیب می رساند

رطوبت پوست

تاثیر تزریق ژل لب بر زیبایی

آ ی یو دی هورمونی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

(درمان اختلال دو قطبی (قسمت چهارم

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

نانوفت چیست؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]