ضمن سلام وتشکر بابت پاسخ به سوالات می خواستم بدون من در این ایام برای حاملگی اقدام کردم وبه صورت یک روز در میان نزدیکی داریم حال سوالم این هست که دراین ایام که برای بارداری اقدام کردم می توانم از کرم واژینال کلوتریمازول1٪ استفاده کنم ؟ قبل از مقاربت استفاده کنم یا بعد از مقاربت ؟ آیا این کرم بر روی اسپرم هم می تواند تاثیر گذار باشد و آن را از بین ببرد؟

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی استفاده از این کرم منعی در طی بارداری ندارد ولی در صورتی که برای بارداری اقدام می کنید بهتر است از داروی خاصی استفاده نکنید و یا بارداری تا پس از مصرف کرم واژینال به تاخیر بیندازید. [1401-07-09]

پاسخ سوال پزشکیبارداری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

سونوگرافی آنومالی اسکن چیست و چه کاربردی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان پف زیر چشم با لیزر اندولیفت

wbc در آزمایش اسپرم

نیاز های کربوهیدراتی در تمرینات و فعالیت - بخش دوم

درباره سندرم تیتز چه می دانید؟

سلامت پوست و مو

علل سوء تغذیه در بیماریهای مادرزادی قلب

دکتر فریدون آشنایی [ فوق تخصص بيماريهای قلب اطفال ]

میکرونیدلینگ معجزه ای برای جوان سازی پوست

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

علت و درمان شلی و افتادگی پوست