سلام خانم دکتر من مشکلم اینه عفونت داشتم بعد کیست بعد درمان کیست برای بارداری اقدام کردم قرص کلومفین ولترول خوردم نشدم و دوباره کیست زدم .۳ ماه پریود منظم شد بعد ۲ ماه افتاد جلو باز عقب افتاده فهمیدم کیسته وسط سیکل لکه بینی داشتم من را راهنمایی بفرمائید .ممنون

دکتر منصوره پژمان منش :

سلام دوست عزیز.دارو توسط چه کسی تجویز شده ؟ و ایا سونوگرافی قبل از شروع سیکل درمان انجام شده ؟ [1399-09-06]

پاسخ سوال پزشکیعفونی کیست درمان

آدرس مطب : اصفهان ، دروازه شیراز ،ابتدای خ چهارباغ بالا ،نبش کوی بهار آزادی ،مجتمع بهار ،طبقه دوم واحد 205
تلفن : 36206186 - 031

سندرم خستگی مزمن

از کجا بفهمیم بارداری خارج از رحم است؟

کافئین اعتیاد آور یا مفید

آیا زود انزالی می تواند در اثر اضطراب ایجاد شود؟

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

ویژگی زانوبند مخصوص پای ضربدری

آیا شکستن قولنج انگشتان دست باعث آرتروز می شود؟

درمان گرانولوم های ایجاد شده پس از تزریق ژل لب با آنزیم

کمبود آهن و درمان آن

ماسک های طبیعی برای سلامت پوست