سلام، من ام اس دارم، التهاب مفصل سایکروایلیاک هم دارم. تزریق ازون انجام دادم ۲ سال پیش ولی فقط روز بعد تزریق ۳-۴ساعت خوب بودم، درد نداشتم و نرم راه میرفتم ولی بعدش دوباره مثل قبل شدم. یکبار هم درای نیدلینگ مسیر عصب سیاتیک و پایین کمرانجام دادم و باز هم چند ساعتی حس سبکی در پاها ، نرمی راه رفتن و تسکین درد داشتم. بعضی پزشکا میگن عصب درد اون ناحیه رو بلوکه کن و بعضی هم میگن هر کاری کنی فایده نداره اینها همه از اثرات بیماریته و اسپاسم شدید عضلاتت. من اسکن ایزوتوپ کردم، التهاب مفصل si رو نشون داده ؟

دکتر علی نقره کار :

با سلام اگر مربوط به اسپاسم های ناشی از بیماری تا نباشد معمولاً کار موثری نمی‌تواند انجام داد اما اگر مشکل شما از مفصل ساکروایلیاک باشد می توانید پی آر پی انجام دهید [1400-12-18]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی دپارتمان پا

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

جوانسازی گردن با تزریق فیلر چگونه است؟

ناباروری در زنان و مردان

مزوتراپی مو چیست و چه تاثیری در درمان ریزش مو دارد؟

بیماری پتوز

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

روش تنظیم انسولین در دیابتی ها

بزرگ یا کوچک کردن سایز سینه با ماموپلاستی

دستگاه فرکشنال آر اف

ماموگرافی چه کاربردهایی دارد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

علائم ناباروری در مردان