نظر جنابعالی رو میخوام بدونم در رابطه با التهاب SI، من همونی هستم که MS داشت

دکتر علی نقره کار :

با سلام برای دردهای مفصل ساکروایلیاک اول جا اندازی و منیپولیشن انجام می‌شود و در صورت عدم بهبودی ممکن است نیاز به انجام prp در مفصل ساکروایلیاک تحت تصویربرداری باشد که معمولاً پی آر پی در سه جلسه به فاصله سه هفته تا یکماه به طور مداوم انجام می‌شود [1400-12-23]

پاسخ سوال پزشکیپی آر پی دپارتمان پا

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

درمان منافذ باز صورت

لنزهای تماسی ـ بخش سوم

دکتر حیدر سیاتیری [ فلو شيپ تخصصي قرنيه سگمان قدامي ]

نمونه گیری از تیروئید تحت گاید سونوگرافی در منزل

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

تاثیر استرس بر ضعف سیستم ایمنی بدن

انواع فلج اطفال یا پولیومیلیت

تشخیص شکستگی یا دررفتگی استخوان شانه با رادیوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

مراقبت ها و توصیه های قبل و بعد از کاشت مو

چه چیزهایی موجب اضطراب جنسی می شود؟

لکه های قهوه ای روی صورت

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]