سوال :

سلام خسته نباشید اقای دکترمن موهام کمی ریزش پیدا کرده ولی هنوز سرم کم پشت نشده ، متخصص محلول ترکیبی با ماینوکسیدیل تجویز کرده اینکه میگن با قطع ماینوکسیدیل ریزش موها بیشتر میشه درسته یا نه؟به نظرشما درمان با محلولهای بدون ماینوکسیدیل در طولانی مدت مناسبتر نیست؟ متشکر


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام اگر ریزش موی شما ارثی باشد موثرترین درمان ماینوکسیدیل است و محلولهای دیگر اثر چندانی ندارد. [1399-05-07]


پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 36284487 - 031

اختلال تکاملی زبان از کودکی تا بزرگسالی

لیلا رستم شیرازی [ آسیب شناسی گفتار و زبان ]

کاشت مو در محل اسکار

[ 1392-11-02 ]دکتر محمد علی نیلفروش زاده [ متخصص پوست و مو ]

ورزش در بارداری

[ 1395-09-08 ]دکتر غلامرضا سیف [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

جوانسازی و درمان شل شدگی واژن بدون جراحی

[ 1396-05-18 ]دکتر ندا مقتدری اصفهانی [ متخصص زنان و زایمان ]

نکات ایمنی لیزر

[ 1395-05-20 ]دکتر فرحناز فاطمی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

بیماری های منتقله از طریق تماس جنسی - 4

[ 1393-06-18 ]دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

منیزیم

[ 1397-04-04 ]شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ]

گانگلیون کیست

[ 1391-12-02 ]دکتر علیرضا مقتدری [ فلوشیپ اینترونشنال درد ]

پرسش های رايج در مورد پوست و مو

[ 1394-09-23 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]

خال ملانوم

[ 1397-03-04 ]دکتر مریم ملکی [ متخصص پوست و مو ]