سلام خسته نباشید اقای دکترمن موهام کمی ریزش پیدا کرده ولی هنوز سرم کم پشت نشده ، متخصص محلول ترکیبی با ماینوکسیدیل تجویز کرده اینکه میگن با قطع ماینوکسیدیل ریزش موها بیشتر میشه درسته یا نه؟به نظرشما درمان با محلولهای بدون ماینوکسیدیل در طولانی مدت مناسبتر نیست؟ متشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

سلام اگر ریزش مو ارثی باشد موثرترین درمان ماینوکسیدیل است و محلولهای دیگر اثر چندانی ندارد. [1400-11-28]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

ارتباط کهیر با خوراکی ها

التهاب فولیکول مو یا فولیکولیت چیست؟

نکاتی برای انتخاب روان کننده ها در رابطه جنسی

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

با افتادگی پوستمان بعد از کاهش وزن چه کنیم ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

درد زانو با علل خارج از زانو

تفاوت متخصصان نفرولوژی و اورولوژی در چیست؟

ریکاوری کشیدگی و پارگی عضلات کمر

مقابله با ترکهای پوستی در بانوان