سلام خسته نباشیدببخشیدمن درد زیادی درگودی کمرم و دنباله چی دارم وبا خم وراست شدن دردزیادترشده و به داخل باسن کشیده میشه ومیترسم بااین وضع بدکرونا به مطب دکتربرم میشه راهنماییم کنید؟

دکتر علی نقره کار :

با سلام ممکن است مشکل شما مربوط به چرخش مفصل ساکروایلیاک بوده که برای تشخیص دقیق تر باید معاینه شدید و درمان صورت پذیرد می توانید به مطب ها با مراقبت‌های خاصی از جمله ماسک زدن و استفاده از الکل و شستن دست ها استفاده کنید که انشاالله مشکلی نیست [1400-12-22]

پاسخ سوال پزشکیدرد کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

کاربردها و مزایای مزوتراپی برای پوست چیست؟

انواع آسیب های قرنیه چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا موبایل موجب سرطان بیضه و ناباروری مردان می شود؟-قسمت دوم

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تاثیر کپسول نوروهرب بر ناشنوایی ناگهانی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

رادیولوژی کلانژیوگرافی چیست؟

جراحی پلک یا بلفاروپلاستی

پیشگیری از توکسوپلاسموز در بارداری

سرطان بیضه شایع ترین سرطان در مردان جوان

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

درمان کودکان کم شنوا را از دست ندهید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]