؟ من ی سوال داشتم من دسترسی به دکترم ندارم متاسفانه برای جوش 8هفته آزیترومایسین 500 هفته ای 3تا نوشتن برام 8 هفته تموم شده و جوشام خوب شده نمیدونم داروی نگهدارنده چی مصرف کنم پماد محلول یا قرص؟

دکتر رامین مدرسی :

سلام در صورتی که جوشها الان بهبود پیدا کرده است برای درمان جای جوش . هر چند هفته یک بار پوست خود را پاکسازی پوست کنید و از شوینده مناسب پوست جوش دار استفاده کنید و همچنین از کرمهای oil free استفاده نمایید [1401-04-05]

پاسخ سوال پزشکیپاکسازی پوست اسکار آکنه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

با دندانهای عقل رویش یافته چه کنیم ؟

دکتر کاملیا فرمند [ دندانپزشک عمومی ]

نکات مهم در تزریق فیلر چانه

شکستگی استخوان به چه شرایطی گفته می شود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

نکات مهم قبل از تزریق ژل زیر چشم

بی اختیاری ادرار و از دست رفتن کنترل مثانه پس از آسیب نخاعی

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

چگونه شامپو بزنیم ؟

زاويه دار كردن فک بدون جراحی

آسیب طناب نخاعی چه علائمی دارد؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

معایب، مزایا و نحوه تزریق ژل لب