سلام دکتر. من 13سال هستم صورتم شدید جوش می زنه و روی بینیم نقطه های سیاه است بی زحمت یک کرم بگید که هم جوش هام رو کم یا ازبین ببره وهم یکم رنگ صورتم رو سفید کند

دکتر رامین مدرسی :

سلام درمان آکنه یک درمان چند مرحله ایست شامل پاکسازی پوست و لیزر جوش و ... قدم اول تشخیص نوع جوش می باشد که توسط پزشک متخصص پوست انجام می شود [1401-04-05]

پاسخ سوال پزشکیپاکسازی پوست لیزر پوست جوش صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

توانبخشی پوکی استخوان

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

بهترین روش برای پیشگیری از انتقال عفونتهای جنسی و ایدز، کاندوم

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

آیا می توان در دوران جنینی سندروم داون را تشخیص داد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان لکه های ماه گرفتگی مادرزادی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

توصیه های بعد از عمل قسمت دوم

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

عوارض آی وی اف

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

عملکرد پروتئین وی در ورزشکاران فسمت 2

پی آر پی و تیرگی دور چشم

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

قرصهای شیردهی پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]