سلام خسته نباشید من پشت پام ینی همون اشیل پام درو میکنه پامو میتونم قشنگ تکان بدم ایا مشکل جراحی ک ندارد . اگر میشه منو راهنمایی کنید چیکار کنم خوب بشه

دکتر علی نقره کار :

با سلام ایا دردتان با فشار بر روی تاندون اشیل تشدید میابد؟ایا اضافه وزن داردید؟ ام ار ای مچ پا انجام دادید؟ [1401-01-16]

پاسخ سوال پزشکیتاندون

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

جوانسازی با میکرونیدلینگ

بیماری زونا چیست و آیا واگیردار است؟

زانو درد چگونه درمان می شود؟

مقاومت به درمان کم شنوایی را جدی بگیرید

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

کویتیشن چگونه موجب لاغری میشود؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

پوست آینه کبد

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

اسکن ریه در منزل برای چه افرادی مناسب است؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

تقویت مو با پی آر پی و مزوتراپی

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]