فرزندی دارم 16 ساله می باشد دچار اسپاسم در ناحیه پا ها می باشد که بدلیل زردی خون در کودکی ایجاد شده چندین بار اورا عمل نمودیم و اخیراً هم دو ماهی است او را عمل کرده ایم بعد از عمل باز در هنگام راه رفتن زانو ها را خمیده نگه میدارد کار درمانی برای بهتر شدن راه رفتن او مفید می باشد ولی در شهرستان نداریم در منزل چه روشهایی جهت کار درمانی او توصیه می فر مایید با تشکر

دکتر علی فرخانی :

البته دانستن نوع عمل، مدت زمانی که از جراحی می گذرد، وضعیت بی حرکتی و یا نوع بی حرکتی نیازمی باشد. با این وجود بهتر است از راهنمایی یک کاردرمان مجرب نیز برای درمان اسپاسم عضلانی پا فرزندتان بهره مند شوید. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیعضله

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

چرا به درد آرنج مبتلا میشویم؟

تجویز روی و مکمل یاری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

لیفت ابرو با نخ چگونه انجام میشود؟

علت بیماری ام اس و روش های درمان آن با فیزیوتراپی و ورزش

چرا گاهی سونوگرافی را باید تکرار کرد؟

روشهای ضد بارداری اورژانسی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

عمل زیبایی پلک ( بلفاروپلاستی )

آیا جای عمل بلفاروپلاستی (جای بخیه) بعد از عمل باقی می ماند؟

روشهای تعیین جنسیت جنین

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]