سلام من صورتم پرازلکه های قهویی هست دگه ازهرنوع کرمی خسته شدم اما اینا روزبروزبیشترمیشن

دکتر رامین مدرسی :

با سلام کرمهای ضد لک شامل بیرنگ کننده ها و لایه بردار هستند که در لک های زیاد و مقاوم تاثیری ندارند . درمان لک های پوستی به وسیله لیزر انجام میشود . جهت جلوگیری از ازدیاد لک باید از کرمهای ضد آفتاب با SPF مناسب به تجویز پزشک استفاده شود [1401-02-22]

پاسخ سوال پزشکیلک و پیس درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

فرورفتن ناخن پا در گوشت

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

درمان ضایعات عروقی واریس با اسکلروتراپی

تاثیر هیرفیلر بر رشد مجدد موها

بهترین روش های برداشتن خال

تاثیر افسردگی بر رابطه جنسی

عمل لیزیک چشم چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

عوارض آلودگی هوا بر سلامت پوست

برای سلامت تخمک چه کارهایی می توان انجام داد ؟

دکتر سمیرامیس هوشیار [ متخصص زنان و زایمان ]

ترمیم پرینه

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]