با سلام آقای من با تزریق چند آمپول تستسترون موهای سرم شروع به ریزش کردند آیا درمان دارویی برای رویش مجدد موها قرص فیناسترایدو محلول ماینوکسیدیل است وچیزهایی دیگری وجود ندارد وچه مدت طول می کشد تا موهای من رویش کنند

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بهتر است از قرص فیناستراید و محلول ماینوکسیدیل برای درمان استفاده کنید. حدود 6 ماه [1401-04-02]

پاسخ سوال پزشکیفیناستراید ماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

فیلر مو چه روشی است و چگونه انجام میشود؟

برای افتادگی ابرو چه کار کنیم؟

هیپوسپادیاس (Hypospadias) یا ختنه خدادادی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

تغذیه دانش آموزان

پی آر پی زانو

همه چیز درباره لایه برداری پوست

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

مراقبت های پس از جراحی تخلیه چشم

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

علت آنورگاسمی یا نرسیدن به اوج لذت جنسی در مردان