سلام دکتر من خیلی جوش میزنه صورتم چ کرم وشدینده ای استفاده کنم پوستم نرمال مشکل داخلی هم ندارم

دکتر رامین مدرسی :

سلام برای جوشهای زیاد حتما باید از درمان های دیگر غیر از شوینده و کرم بهره بگیرید درمان جوش یک درمان چند مرحله ای و زمان بر است که شامل تخلیه کومدون ها و جوشهای چرکی به همراه لیزر ضد جوش و در کنار آن مصرف آنتی بیوتیک و درمان دارویی است [1399-11-28]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت متخصص پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

برجسته سازی چانه با تزریق فیلر

ده نکته ضروری در لیزر موهای زائد

علت درد گردن و بهترین راه درمان گردن درد

درمان ریزش مو با پی آر پیPRP

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

درمان لک صورت با مزوتراپی

مکانیسم اثر لیزر پلاسما در درمان دیسک چیست؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

ریزش مو بعد از زایمان تا کی ادامه دارد؟

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

کودکان بد غذا

تفاوت کلینیک زیبایی با کلینیک تخصصی پوست و مو