با سلام من چند وقت پیش یک آزمایش اسپرم گرفتم که بصورت زیر بود Ejaculation volume:1 Sperm Concentration: 208million sperm/ml Motility : 55% Ph 8.0 می خواستم بدانم با این شرایط می توانم بچه دار شوم،بیضه سمت چپم در کودکی بیرون نیامده و وقتی هم جراحی کردم(امسال) آنقدر کوچک بود که با جراحی خارج شد و تاثیری در بارداری ندارد،هنوز مجرد هستم 23سال سن دارم می خواهم بدانم آیا در ازدواج و بچه دار شدن دچار مشکل نی شوم،و اینکه اگر ازدواج کنم و 2 سال دیگر بخواهم بچه دار شوم در بچه دار شدن مشکل ایجاد می شود یا نه ؟ با تشکر،

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی نگران نباشید، تعداد کلی اسپرم ها و نیز درصد اسپرمهای متحرک مناسب است. و به این ترتیب شانس باروری شما وجود دارد.البته شکل اسپرمها نیز اهمیت دارد. پیشنهاد می کنم برای بررسی بیشتر به یک متخصص ارولوژی مراجعه کنید. موفق باشید. [1401-08-07]

پاسخ سوال پزشکیاسپرم

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

از بین بردن اسکار یا جای زخم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آموزش مسائل و تغییرات جنسی در سن بلوغ به فرزندان

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

ورزش و میگرن

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

نحوه مصرف قرص های اورژانسی ضد بارداری و کارگذاری آی یو دی مس

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

راش پوستی و یا بثورات جلدی چیست؟

بهترین روشهای درمان خطوط دور چشم

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

درمان و رفع گودی کمر یا لوردوز با فیزیوتراپی و ورزش

اهمیت بررسی اندازه سنگ کلیه با سونوگرافی