سلام من روی دست هام زگیل دارم حدود 15 تا خواستم ببینم چند جلسه طول میکشه برای کرایوتراپی و نظرتون راجب زدن واکسن اچ پی وی چیه؟

دکتر رامین مدرسی :

در یک جلسه میتوان با کرایو تراپی درمان زگیل تناسلی را انجام داد. واکسن اچ پی وی برای پیشگیری از ابتلا به انواع خطر ناک ویروس hpv است. که پس از انجام آزمایش در صورت لزوم تجویز میشود [1401-04-05]

پاسخ سوال پزشکیکرایو تراپی زگیل تناسلی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بررسی تأثیر و مزایای آب درمانی در طب فیزیکی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

لابیاپلاستی و جراحی زیبایی دستگاه تناسلی

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

آیا جراحی لیزری تنگی مجرای ادرار روش مناسبی است؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

آیا افت شنوایی ناشی از سر و صدا درمان می شود

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

آیا کیفیت بوتاکس در بهترین نتایج تزریق موثر است؟

تهیه رادیوگرافی یا عکس از کمر چه عللی دارد؟

نقش درمانهای دستی یا مانیپولاسیون

چرا پس از کاشت مو دچاره شوره سر میشویم؟

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]