سلام من پسری هستم 20 ساله که رنگ صورتم سبزس که با گرم شدن هوا در روزها از سال رنگ صورتم خیلی به تیرگی و سیاهی میزنه از شما درخواست دارم منو راهنمایی کنید.از کرم های روشن کننده البته معمولی هم استفاده کردم که یه جورایی ضایعس و کسی که از نزدیک ببینه میفهمه که کرم روشن کننده مصرف کردم ایا کرم های قوی ترم هستن با اثر محو شدن سریع؟ ...........

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

فقط بهت است در تمام طول سال از ضد آفتاب ا ستفاده کنید [1401-02-05]

پاسخ سوال پزشکیضد آفتاب مراقبت از پوست

تلفن : 91620100 - 031

درمان سرطان پستان در مرحله اولیه

درد استخوان دنبالچه یا Coccydynia چیست؟

حجم دهی به لب ها

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

بی اختیاری ادرار

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

راههای افزایش سایز سینه ( بخش اول )

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

نزدیکی و رابطه زناشوئی در بارداری

ماکولار آمیلوئیدوز پوستی چیست؟