سلام.خسته نباشید چند وقتی هست که همسر من کمردرد هستند.یک سال گذشته فعالیت سنگین زیاد داشتن.پدرشون هم دیسک کمر دارن.می خواستم بدونم که این بیماری علائم خاصی دارد؟برای درمانش استراحت کافیه؟ایا این کمر درد همان دیسک کمر هست؟ همسر من قد بلندی دارد ممکن هست به خاطر قدش باشه. با تشکر از شما

دکتر علی فرخانی :

علائم دیسک کمر بسته به نوع مهره های درگیر متفاوت است. ایشان برای تشخیص دقیق مشکل باید به دکتر متخصص مربوطه مراجعه کنند. استراحت هم نمی تواند درمان کافی برای رفع مشکل باشد. باید درمان پس از تشخیص دقیق انجام گیرد. شاید فیزیوتراپی برای ایشان تجویز شود اما قبل از تشخیص دقیق در مورد درمان درست نمی توان صحبتی کرد. [1401-10-15]

پاسخ سوال پزشکیدیسک

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

بیماری رفلاکس معده به مری

نقش ویتامین سی در بدن

کیست سینه چیست و چگونه تشخیص داده و درمان میشود؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

رفع نقایص ظاهری لب با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

چه علت هایی موجب ریزش مو در مردان میشود؟

ماستکتومی و انواع روشهای انجام آن

بررسی آسیب جوش های شدید و کیستی به ریشه موی صورت

آناتومی دستگاه ادراری