سلام و خسته نباشید از بین کرم دیفرین و لوکاسید کدومش اثر لایه برداری و روشن کنندگی بهتری و موثر تری دارند؟(برای روشن سازی پوست صورت و لک های ناشی از جوش) مرسی

دکتر جمال الدین حسن زاده :

هر دو جز یک دسته دارویی هستند در مقایسه این دو اثر تحریک کنندگی دیفرین کمتره. [1401-03-31]

پاسخ سوال پزشکیاسکار آکنه

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت دوم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

مزوتراپی زیر چشم چیست و چگونه انجام میشود؟

عوارض قرصهای پیشگیری از بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

انواع عفونت های زنان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

فلج عصب صورت (فلج بلز) به چه وضعیتی گفته میشود؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

علائم عفونت ادراری در بزرگسالان و کودکان

کیست درموئید تخمدان

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

لیزر فول بادی آقایان شامل کدام قسمت بدن است؟

عادات بدی که باعث کمردرد میشوند