ا سلام. ماينوكسيديل 5 درصد براي ريزش موي ارسي حداقل چه مدت بايد استفاده بشه تا جواب بده؟؟؟واگر در يه ناحيه مشخص از كف سر استفاده بشه و در اون ناحيه جواب بده در صورت استفاده نكردن از ماينوكسيديل فقط موهاي اون قسمت از كف سر كه دارو استفاده شده به حالت قبل بر ميگرده و ميريزه يا ممكن باعث ريزش قسمتهاي ديگه سر هم بشه؟؟؟؟با تشكر فراوان

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

شش ماه. در صورت استفاده نكردن از محلول ماینوكسيديل فقط موهاي اون قسمت از كف سر كه دارو استفاده شده ریزش میکند [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

انتقال جنین به رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

با معجزات دارچین آشنا شویم

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

بررسی کامل انواع درمان های غیر جراحی دیسک کمر

تغذیه دوران شیمی درمانی

دلایل نازک شدن موی سر و راههای جلوگیری از آن

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

زخم دهانه رحم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

دلایل بروز جوش صورت یا آکنه چیست؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

درمان میگرن با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]