سلام ببخشید من جوش های هورمونی دارم جوش‌های قرمز و ملتهبی میزنم و پیشانیم پر از جوش سر سیاه و سفید شده و جای جوشام مونده باید چی کار کنم چه پمادی بزنم؟

دکتر رامین مدرسی :

سلام درمان جوش یک درمان چند مرحله ای هست که با ترتیب خاصی در تعداد جلسات مشخص صورت میگیرد از پاکسازی تا درمان با لیزر جوش صورت . لذا حتما باید به پزشک مراجعه کنید [1401-04-05]

پاسخ سوال پزشکیپاکسازی پوست لیزر پوست جوش صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

زاویه دار کردن صورت با تزریق ژل چگونه انجام می شود؟

درمان ریزش سکه ای ریش اقایان

آرایش و پیری یا جوانی پوست

عوامل تغذیه ای مؤثر روی میزان چربیهای خون

مقایسه هایفوتراپی و آر اف در جوانسازی پوست

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

جوش صورت

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آتروفی بیضه چیست و چه علائم و عللی دارد؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

دوره بعد از زایمان

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

چه زمانی برای ماموگرافی مناسب است؟