سلام خسته نباشید ببخشید صورتم جوش های کیستی میزنه من دکتر هم رفتم و ازمایش های زیادی دادم اما تا به الان درمان نشده و من واقعا ناامید شدم از درمان میخواستم بدونم شما میتونید درمان کامل داشته باشید واسه جوش های صورتم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام درمان جوش صورت یک پروسه چند مرحله ای و نسبتا طولانیست و تکمیل دوره درمان از ضروریات آن است این درمان شامل مراحل برنامه ریزی شده است که شامل دریافت داروی خوراکی و موضعی، پاکسازی عمقی پوست و انجام لیزر و است پس از درمان کامل جوشها درصورت نیاز انجام لیزر برای رفع جای جوش پیشنهاد میشود [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیجوش صورت اسکار آکنه

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

روشهای مختلف درمان التهاب تاندون آشیل پا

رفع منافذ باز پوست با لیزر CO2

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

پلکسر بینی

سونوگرافی سینه چه مواردی را نشان میدهد؟

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

چطور بفهمم او معتاداست يا نه؟ - قسمت اول

دکتر محمد آذربایجانی [ اعصاب ، روان و مشاوره ]

سونوگرافی ترانس واژینال یا داخلی چیست و چگونه انجام میشود؟

با کرایولیپولیز چگونه لاغر شویم

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ناهنجاری شریانی وریدی مغز (AVM)

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]