سلام خسته نباشید من چند ماهیه گوشه های ناخنم زرد شده والان کم کم داره زیاد میشه از اینترنت تحقیق کردم فک کنم یه نوع قارچ هستش برای درمان بایدچیکار کنم ؟ممنون

دکتر رامین مدرسی :

با سلام برای قارچ ناخن از داروهای موضعی تا انجام لیزر بسته به نوع قارچ و میزان پیشرفت بیماری تجویز میشود. نوع قارچ و روش درمانی مورد نیاز باید توسط پزشک پوست و از طریق معاینه حضوری تعیین شود [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیناخن بیماریهای پوستی

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

کاهش عوارض تزریق چربی با مراقبت های پس از آن

ان دیاگ دستگاه لیزر موهای زائد مناسب پوست تیره

لیفت و حجم دهی به گونه با تزریق ژل

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

هرگز جوش ها را دستکاری نکنید

نکات ویژه در انتخاب غذای مایع و جامد در ورزشکاران

با انواع اسید تراپی پوست آشنا شوید

تریکوتیلومانیا یا وسواس کندن مو

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

اثرات استرس روی موها

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

آلرژی در چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]