سلام وقتتون بخیر من چندسال پیش برای جوش های صورتم راکوتان مصرف کردم به مدت کوتاهی و خداروشکر جوش هام رفتن کلا. من یکسالی هست از ژل شست و شوی دئودارگ استفاده میکنم و احساس میکنم روز به روز پوستم نازک میشه و خیلی حساس شده فهمیدم خاصیت لایه برداری داشته.الان ژل لافارر لاین حساس خریدم برای پوستم میخواستم بدونم آیا با استفاده از محصول جدید مخصوص پوستم دوباره پوستم به حالت اول خودش که اینقدر حساس نباشه برمیگرده؟؟؟ چقدر طول میکشه

دکتر رامین مدرسی :

با سلام توصیه میشود با مراجعه به پزشک پوست محصولات لایه برداری متناسب با پوست خود را تهیه کنید. زیرا پوست حساس با مصرف محصول اشتباه بدتر میشود. و طول درمان پوست آسیب دیده طولانی است [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیلایه برداری پوست مشاوره پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درمان جای جوش

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

فیناستراید (پروپشیا) درمانی دارویی برای مشکل ریزش مو

مزایای استفاده از لیزر برای درمان کک و مک

آلرژی در چشم

دکتر سیروس بخت آور [ متخصص چشم پزشکی ]

غم و افسردگي در ناتوانی حرکتی

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

روشهای تقویت مو

تاثیر ساب سیژن بر جوانسازی پوست

ارتباط بین سندروم متابولیک و سرطان پستان

روشهای درمان اسکار سالک

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]