سلام اقای دکتر خسته نباشید من تقریبا یکماه پیش کرونا گرفتم تا همین چند وقت پیش درگیر بودم الان پوستم یک قسمتی لک شده لک سیاهه زیاد پررنگ نیست ولی خب دیده میشه از طرفی ام تقریبا دو هفته پیش فوم شستشو ویتامین c سی گل رو گرفتم الان نمیدونم این لکی که شده از کروناس یا از فوم؟میشه لطفا راهنماییم کنین چه جوری میتونم پاکش کنم واقعا ناراحتم.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بعید است لک پوستی شمابه کرونا یا فوم ربط داشته باشد. [1401-01-28]

پاسخ سوال پزشکیدرمان لک

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

درمان منافذ باز پوست با پلاسما فرکشنال

چگونه با هراس اجتماعی مقابله کنیم ؟

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

سکس تراپی و تاثیر آن بر روابط زناشویی

تعریف انواع زائده های پوستی

کنترل چربی خون با تغذیه

نحوه برقراری رابطه جنسی در صورت ابتلا به کمر درد و دیسک کمر مردان

چرا بیرون زدگی دیسک اتفاق می افتد و چه درمانی مناسب تر است؟

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

موارد استفاده منیزیوم

ديس رفلكسی خودمختار در آسيب نخاع

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]