سلام جناب آقای دکتر . من خیلی راه هارو برای درمان جوش صورتم امتحان کردم از ریفامپین تا یک دوره کامل راکوتان این آخری صد عدد داکسی سایکلین100 هر دوازده ساعت و ژل آداپالن شبها استفاده کردم به طرز عجیبی کاملا خوب شدم ولی جاشون بدجوری مونده سوالم اینه آیا من عفونت خاصی دارم آخه HBS aB 10 نشون داده و میخواستم بدونم الان همین دوزو ادامه بدم یا کم کنم چون این اواخر بدنم زیاد داغ میکنه گر میگیره ممنون 24 ساله مرد 77 کیلو 180 قد

دکتر جمال الدین حسن زاده :

آکنه پوستی معمولا ارتباطی با عفونت نداره و نوع ادامه درمان بستگی به شرایط شما و وضعیت جوشهاتون داره . در این مورد بهتره حضورا متخصص پوست شما را معاینه کنه. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیآکنه جوش صورت

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

بیماریهایی که با توانبخشی ارتوپدی بهبود می یابند؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

در مواقع آفتاب سوختگی چه باید بکنیم ؟

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

دوقلویی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

آیا زگیل تناسلی درمان قطعی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

درباره بیماری پیسی بیشتر بدانید

لکه های صورت یا ملاسما

دکتر حمید وحیدی [ متخصص پوست و مو ]

پی آر پی صورت چیست؟

کلیه نابجا یا کلیه اکتوپیک؛ علل علائم عوارض و تشخیص

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

آیا افت شنوایی ناشی از سر و صدا درمان می شود

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]