سلام.خسته نباشید .حدوداا بیست روز است که استخوان ها در قسمت پایین کمرم دچار درد شده.یه روز خوبم ولی چند روز درد دارم طوری که حتی نمیتوانم روی زمین بشینم .ممنون میشم کمکم کنید. با تشکر.

دکتر علی نقره کار :

با سلام ممکن است مشکلات شما مربوط به مفصل ساکروایلیاک بوده و باعت درد کمر شما شده باشد باید معاینه شده و درمان مناسب صورت گیرد [1400-12-17]

پاسخ سوال پزشکیدرد کمر

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

حرکات ورزشی برای آرنج تنیس بازان

بیماری ای شبیه ام اس مولتيپل اسکلروز

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

آیا تبخال تناسلی خطرناک است؟

درمان بدون جراحی سندروم گیر افتادگی عصب دست

رژیم نوین برای کاهش فشار خون ( بخش دوم )

خواص استنشاق آب نمک

دکتر حسین صفوی زاده [ طب مکمل ]

مواد نیروزا و مکمل های ورزشی قسمت اول

روش های موثر برای از بین بردن خط خنده

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

جراحی همزمان لیفت و پروتز پستان چیست؟