با عرض سلام مجدد و تشكر فراوان بابت پاسخ دادن به سوالم_خانم دكتر آيا قرص متفورمين تأثيري بر كاهش وزن دارد؟و اگر باردار شدم امكان دارد كه متفورمين تأثير بدي بر جنين گذاشته باشد؟باز هم متشكرم

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی بلی قرص متفورمین می تواند تاحدودی باعث کاهش وزن شود ولی تجویز ان باید با نظر پزشک صورت گیرد در ضمن مصرف این قرص به محض مثبت شدن تست بارداری باید قطع شود هر چند در مطالعات موجود ناهنجاری های شناخته شده ای به این دارو نسبت داده نشده ولی توصیه می شود در بارداری مصرف نشود. [1401-08-28]

پاسخ سوال پزشکیباروری

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

علائم شایع دیابت نوع 2 چه هستند؟

شایع ترین آسیب های ورزشی زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

ویتامین ها ( ویتامین د ) قسمت سوم

هر آنچه باید درباره کاشت ابرو دانست

آیا کوچک بودن بیضه باعث ناباروری می شود؟

کاهش سطح تستوسترون و اختلال نعوظ بر اثر ابتلا به کبد چرب

چه عواملی موجب تخریب مستقیم پوست میشوند؟