سلام .وقت بخیر .خسته نباشین اقای دکتر . من اسفند ۹۹عمل کین باخ انجام دادم و ۴۶ روز بعد گچ دستم رو باز کردن و دو تا پین تو دست بود که کشیدن الان ۲۱ جلسه فیزیوتراپی رفتم . روی دستم ورم زیادی داشت و درد میکرد و انگشتانم هنوز کامل خم نمیشن وقتی رفتم دوباره مطب پیش فوق تخصص دست که خودشون عمل کرده بودن گفتن عارضه crpsرخ داده . درد زیادی دارم ولی بهم دارو ندادن میشه بپرسم ازتون چیکار کنم ورم دستم زودتر خوب بشه و چه دارهایی میتونم مصرف کنم ؟

دکتر علی نقره کار :

با سلام ابتدا باید داروهای مناسب از جمله گاباپنتین و ویتامین ب ۱ مصرف کنید در صورت عدم بهبودی با هماهنگ پزشکتان باید برایتان بلاک سمپاتیک انجام شود [1400-12-17]

پاسخ سوال پزشکیدپارتمان دست و اندام فوقانی

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

تکنیک تزریق ژل لب مدل روسی

عوارض داروهای نازایی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

ارتباط تغذیه با کم خونی ، بیماری های پوستی و تنفسی

درد سوزشی و بی حسی ران

آیا کراتوز پیلاریس یا پوست مرغی با لیزر موهای زائد درمان می شود؟

دکتر پرستو خسروانی [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تزریق هیالورونیک اسید برای لب مدل عروسکی

درد آرنج، علت و درمان با روش های طب فیزیکی و فیزیوتراپی

مراحل تزریق چربی به باسن

سقط مکرر - بخش دوم

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]