سلام من دنبالیچه ام به علت افتادن ترک خوردگی داره وزیادخم شده بایدچکارکنم آیامیتوانم باردارشوم

دکتر علی نقره کار :

باسلام برای کاهش درد تا نباید در ناحیه دنبالچه تزریق انجام شود ممکن است تزریق در دو نوبت بوده تزریق اول حالت تشخیصی و کاهش التهاب داشته و در صورت بازگشت ممکن است نیاز به عصب کشی در ناحیه دنبالچه با امواج رادیو فرکانسی باشد [1400-12-17]

پاسخ سوال پزشکیدنبالچه عصب کشی

آدرس مطب : تهران، میدان آرژانتین، ابتدای خیابان الوند، ساختمان مرکزی پزشکان،طبقه اول
تلفن : 88670088 - 021

نحوه مراقبت از چشم مصنوعی چگونه است؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

اقدامات پس از جراحی لیفت پلک یا بلفاروپلاستی

درمان جوشهای زیر پوستی با روشهای خانگی

خارش نوروپاتیک یا خارش عصبی چیست و چگونه درمان میشود؟

عوارض جراحی کانتوپلاستی یا چشم گربه ای چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

آیا ملانوم قابل درمان است ؟

جامع ترین اطلاعات درباره تزریق ژل لب

دکتر راضیه ایرجی [ متخصص پوست و مو ]

با کمدون یا جوش زیر پوستی چه کنیم؟