با سلام و خسته نباشيد من ژل موقت و قابي جذب ترزيق كردم ولي الان بعد از گذشت چند روز اصلا از فرم و شكل لبهايم راضي نيستم ميخواستم ببينم بايد چيكار كنم؟ چه جور زودتر از 3-4 ماه كه خودش جذب ميشه ميتون لب هايم را به شكل اول برگردونم؟ آيا انجام آر اف ميتونه تاثير ژل را از بين ببره؟ خواهش ميكنم يه راه حل فوري و عملي بهم پيشنهاد كنيد

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ژل شما از جنس هیالورونیک باشد تنها راه درمان تزریق هیالورونیداز است. آر اف اثری برای درمان ژل ندارد. [1401-08-03]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل لب

تلفن : 91620100 - 031

بررسی دقت اشعه ایکس در تشخیص ضایعات تروماتیک زانو

نکاتی در مورد بالش های طبی

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

روشهای پر و چاق شدن صورت

ترک الکل

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

امکان تشخیص سرطان پستان با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

اندازه گیری نیاز های پروتئینی

دیرانزالی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

رادیولوژی دندان چیست و چگونه انجام می شود؟

خونریزی دوران بارداری

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]