سلام.آقای دکتر صورت من حساس است و زود سرخ میشه حتی با دست کشیدن و شستوشو و هنگام خندیدن یا استرس کل صورتم قرمز میشه و حتی به رنگ کبودی میرسه. از کودکی اینجور بوده و حالا که ۲۴ سال سن دارم حساستر حساستر شده به شکلی که از لحاظ رفتار اجتماعی دچار مشکل شدهام. دلیل و طریقه درمانش چیه؟ متشکرم.

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

درمان این حالت مشکل است ابتدا درمانهای موضعی بعد خوارکی بعد هم لیزر باید استفاده شود تا نتیجه مشخص شود [1401-07-02]

پاسخ سوال پزشکی

تلفن : 91620100 - 031

تشخیص حاملگی پوچ با سونوگرافی

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

درمان عفونت گوش با کارهایی ساده در خانه

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

دارو درمانی در طب فیزیکی

ابروانی زیبا و خوش فرم حق شماست

مهمترین مراقبت های بعد از پاکسازی پوست

ریزش موی سکه ای

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

آیا برجسته سازی لب با تزریق چربی قابل انجام است؟

مراقبت از پا در بيماران ديابتي

دکتر طناز احدی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]