باسلام.من 24 سال سن دارم .مدتی ست که یه هفته مونده به پریودیم اگه آمیزش داشته باشم پریود میشم یا اینکه دوسه روز بعده آمیزش لکه بینی دارم بعد پریود مشم واین باعث شده که من هفته آخر پریودیم آمیزش نداشته باشم .ممنون میشم جوابمو بدید.

دکتر میترا مولائی نژاد :

کاربر گرامی خونریزی پس از نزدیکی نیازمند بررسی بیشتر است احتمالا دجار زخمی در دهانه رحم هستید در اوین فرصت یک پاپ اسمیر انجام دهید و درمان لازم را انجام دهید. [1401-09-03]

پاسخ سوال پزشکیخونریزی

آدرس مطب : 1
تلفن : 88305686 - 021

بهبود درد زانو با ورزش در آب

ریزش موی ارثی و درمان آن

نوار مغز (EEG) چیست و چه کاربردی دارد؟

آقای امید ترکاشوند [ خدمات پزشکی در منزل ]

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت اول

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

مراقبت از پوست در هوای آلوده

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

سیگار چه تأثیری روی پوست و مو دارد؟

روزاسه (آکنه دوران بزرگسالی) چیست؟

الکتروتراپی؛ انواع، کاربردها، عوارض و فواید

اختلال نشانه های جسمانی متعدد با منشا روان شناختی

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]