سلام و خسته نباشید خدمت پزشک عزیز من پوستی خشک دارم، الان چند ماهه خشکی شدیدی گرفتم و پوست صورتم و حتی زیر ابروها و پیشونیم شدیدأ پوسته پوسته میشه، لطفأ بفرمایین چی میتونم استفاده کنم؟ ضمنأ در ناحیه سرم شوره و ریزش موی زیادی دارم، آزمایش خون دادم، قرص زینک و قرص ویتامین دی و قرص آهن تجویز کردن، لطفأ راهنمایی بفرمایین ممنون میشم

دکتر رامین مدرسی :

خشکی پوست همراه با پوسته ریزی دلایل مختلفی دارد که میتوان از آکنه روزاسه و اگزمای آتوپیک و بیماری های مختلف دیگر حتی کمبود ویتامینهایی مثل Aو E نام برد جهت درمان حتما باید معاینه حضوری شوید. راههای درمان غیر دارویی از قبیل دستگاه اولتراسوند LDM امروزه برای رفع مشکلات پوستی در دسترس هستند [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیآکنه اگزما مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بولیمیا (پرخوری عصبی )چیست؟؟

جراحی پلک در چه مواردی انجام می شود؟

واریس از تشخیص تا درمان

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

کاشت ابرو

آیا لیزر موهای زائد عوارضی هم دارد؟

جوش های زیرپوستی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

سردرد میگرنی

دکتر مطهره میردامادی [ متخصص اعصاب و روان ]

درد آرنج، علت و درمان با روش های طب فیزیکی و فیزیوتراپی