سلام ببخشید بعد سزارین چه مدت. میشود کاشت انجام داد و هزینه اش چقدر است و برای کسانی که قبلا هاشور زده اند و بی رنگ شده میشود انجام داد یا خیر و من خونریزی شبکیه داشتم چند سال پیش این کار باعث تحریک و درد چشم نمیشود

دکتر رامین مدرسی :

سلام عمل کاشت ابرو ارتباطی با سزارین ندارد و روی تتو های قدیمی قابل انجام است و همچنین ارتباطی بین عمل کاشت ابرو و چشم وجود ندارد [1401-03-24]

پاسخ سوال پزشکیکاشت ابرو درمان ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

آیا می دانید کاشت ناخن چه معایب و عوارضی دارد؟

دکتر فاطمه عندلیب [ متخصص پوست و مو ]

اسکولیوز چیست ؟

دکتر غلامرضا رئیسی [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان سلولیت

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

علل بروز ارگاسم خشک چه چیز هایی هستند؟

تزریق بوتاکس پیشانی و دور چشم

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

آیا جای عمل بلفاروپلاستی (جای بخیه) بعد از عمل باقی می ماند؟

ایمونوتراپی چیست؟

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

انحراف و کجی شست پا (هالوکس والگوس)