باسلام وتشکرازشما.من خانمی26ساله م بامشکل ریزش موعرض کرده بودم2سال پیش زایمان ومشکلات روحی شدیدداشتم حدودیسال پیش ریزش موهام شدیدشدمخصوصاشش ماه پیش بعدازدوباررنگ موبدترشدبااستفاده ازماینوکسیدیلی که دکترتجویزکردوداروهای سیپروتروکامپاندواسپیرونولاکتون الان بعداز5ماه کاملاقطع شده حدوددوماهه که دارونمیخورم فقط ازماینوکسیدیل3%براجلوموهام استفاده میکنم تاکی ماینوکسیدیل بزنم؟اگه قطع کنم برمیگرده باتوجه ب اینکه ب پشت سرم نمیزنم ولی پشت موهامم بااینکه ریزش داشت الان نداره واینکه آیاباتوجه به این موردنگرانی من ازبابت ریزش موی بالاترارثی رفع میشه یعنی بخاطراسترس بوده یاارثیه؟6مابوده پیش تستسترونم75%بود

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

اگر ریزش مو شما بدلیل زایمان و مشکلات روحی باشد با قطع مینوکسیدیل مشکلی پیدا نمیکنید ولی اگر بدلیل ارث باشد ریزش پیدا میکنید و باید تا دو سال ادامه بدهید [1401-02-27]

پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

تلفن : 91620100 - 031

توصیه هایی برای کاهش ورم پاها در طی بارداری

دکتر میترا مولائی نژاد [ متخصص سلامت جنسی و باروری ]

علت جوش در صورت

رسانه ای شدن درمان بیرون زدگی دیسک در اصفهان

دکتر احمد شکرچی زاده [ متخصص جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات ]

لیزر کیوسوئیچ چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

ارکیت یا التهاب بیضه چیست؟

عوامل موثر در بروز افتادگی پستان

ازگود اشلاتر چیست

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت سوم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

شکستگی بینی

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]