سوال :

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما... خیلی خیلی ممنون از جوابهای کامل به سوالات اینجانب... با توجه به سوالی که چند هفته پیش پرسیدم که حصبه شده بودم و ریزش موهام زیاد بود. می خواستم بپرسم میتونم از لوسیون ضد ریزش و تقویت کننده سنیره استفاده کنم چون من از داروهای شیمیایی مثل (ماینوکسیدل و زاندروکس و ...) دوست ندارم استفاده کنم میخوام گیاهی و طبیعی باشه وشما اگر بهتر از این رو سراغ دارین به من معرفی کنید. _ آیا من که از این لوسیون استفاده کنم که موهام رویش کنند بهتر است یا به حالت طبیعی بهتر است؟ _ آیا بعد از قطع درمان ریزش مو هام زیاد میشه چون من شنیدم بعد از استفاده از امثال این داروها ریزش مو زیاد می شود... با تشکر بسیار... مرد/18/64 کیلو/183 قد


دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

به حالت طبیعی رشد کند بهتر است.بعد از قطع درمان ریزش مو با محلول ماینوکسیدیل ریزش مو ها زیاد میشود. [1401-04-02]


پاسخ سوال پزشکیماینوکسیدیل درمان ریزش مو

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان توحید میانی ، قبل از چهارراه پلیس ، مقابل اداره ثبت ، ساختمان آریا ، طبقه اول
تلفن : 36284487 - 031

درمان درد شانه با تزریق داخل مفصل

دکتر علی نقره کار [ متخصص درد ]

تخم مرغ چند عدد در هفته مجاز است ؟

پروانه کاظمی [ کارشناس ارشد تغذیه ]

مشكلات پوستی همراه با مصرف کورتون

کلینیک پوست ارکیده [ پوست ، مو و زیبایی ]

لکه های رنگارنگ دور گردن و سر شانه

دکتر رضا رباطی [ متخصص پوست و مو ]

علت زود جذب شدن ژل لب چیست؟

دکتر جمال الدین حسن زاده [ متخصص پوست و مو ]

نکاتی در مورد مصرف مغزها و سن شروع آن در کودکان

شهزاد محمدیان [ متخصص تغذیه ورزشی از استرالیا ]

موارد قابل تشخیص در سونوگرافی تیروئید

دکتر جواد فرخی [ متخصص رادیولوژی و سونوگرافی ]

بیماری فیبروکیستیک پستان چیست؟

دکتر سید محمد رضا حکیمیان [ بورد جراحی و فلوشیپ جراحی سرطان ]

زگیل تناسلی را جدی بگیریم

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

آیا ماینوکسیدیل در درمان ریزش مو مؤثر است؟

کلینیک پوست صدف [ پوست ، مو و زیبایی ]