سلام با اپیلیدی(دستگاه اصلاح صورت) پشت لبمو زخم کردم خوب شده ولی یکم لکه تیره مونده، راهنمایی کنید ممنون میشم

دکتر رامین مدرسی :

با سلام با وجود اینکه آثار بجا مانده از زخم در صورت مثل لک و جای زخم از نظر زیبایی و بصری ناراحت کننده هستند اما خبر خوب آنکه در گذر زمان بهبودی زیادی پیدا میکنند . اما برای سرعت بخشیدن به بهبودی لک و آثار حاصل از زخم در پوست میتوان بسته به میزان و اندازه آثار زخم درمانهای مختلفی از جمله تجویز ترمیم کننده مناسب و یا لیزر تراپی استفاده نمود. تجویز هر گونه درمان جهت پوست مستلزم معاینه دقیق و حضوری توسط پزشک پوست و زیباییست . [1401-03-07]

پاسخ سوال پزشکیلیزر پوست درمان لک

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

نقش فلفل در تغذیه ورزشکاران

پاسخ به سؤالات شایع آی وی اف

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

سابسیژن چگونه عمل می کند؟

نحوه ی کارکرد دستگاه ماموگرافی

آفت های دهانی و علل آن

دکتر سهیلا طاهری [ متخصص پوست و مو ]

توضیحاتی درباره دستگاه دیاترمی

درمان فلج بلز با فیزیوتراپی و حرکات اصلاحی

تیکسل چیست و چه کاربردی دارد؟