سلام و وقت بخیر. متاسفانه من با مشکل تعریق بیش از حد در ناحیه زیر بغل مواجه هستم. به طوری که هیچ فعالیت خاصی انجام نمیدم و در حالت نشسته بی دلیل یا حتی هنگام سرما،سرمای شدید رو احساس میکنم اما عرق زیر بغل رو هم همزمان دارم. ولی در حالت خواب تعریق ندارم. خواستم بپرسم بین درمان عمل سمپاتکتومی توراسیک و کورت ساکشن کدام راه عوارض کمتری داره و نتیجه مطلوبی هم حاصل میشه؟و اینکه لیزر موهای زائد هم انجام دادم.ایا لیزر باعث میشه کورتاژ با مشکل مواجه بشه؟و اینکه احتمال تیروئید و مشکل هورمونی ام دارم.

دکتر رامین مدرسی :

سلام از نظر هورمونی باید با انجام آزمایش برسی شوید و نوع عمل بسته به تشخیص پزشک معالج شما دارد ولی به طور کلی کورت ساکشن برای تعریق زیاد تک ناحیه ای بهتر به نظر میرسد [1401-03-18]

پاسخ سوال پزشکیتعریق مشکلات پوست

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

بررسی علت و عوارض گودی کمر بعد از زایمان

اثرات درمانی مت فورمین

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

بهداشت استخر در تابستان

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مواد مغذی ویتامین ها و پروتئین ها

شب ادراري در کودکان - قسمت اول - علل و تشخیص

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

ناهنجاری های رشدی فک و صورت چگونه اتفاق می افتد

دکتر محمدحسن سمندری [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تاثیر گیاه خواری بر رشد و تکثیر سلولهای عصبی و مغزی قسمت اول

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

پیشگیری از درد پا با پوشیدن کفش مناسب

هر آنچه باید در مورد پارگی منیسک زانو بدانید