آقای دکتر من نامزدم چند ساله که پوستش صورت تیکه تیکه یا یوارخ سوارخ شده خودش میگه به خاطر ریشم هست که فر شده رفته زیر پوست جدیدن خیلی بدتر شده وجای این سوراخ ها چرک هم بیرون میاد یکی از این این سوراخ ها که بقل لبش هست ورم کرده والتحاب پیدا کرده!

دکتر رامین مدرسی :

با سلام جوش صورت در آقایان عموما در ناحیه رویش موها منجر به ایجاد کیست مویی و التهاب فولیکول مو میشود، که از عوارض پوست چرب است و درمان جوش شامل درمان چند مرحله ای و ترکیبی از داروی خوراکی، داروی موضعی، تجویز محصولات بهداشت و مراقبت پوست متناسب با نوع پوست ، لیزر تراپی و پاکسازی پوست به صورت عمقی به صورت متناوب برای درمان تجویز میشود که همه این مراحل طبق پرتکول خاصی باید تحت نظر پزشک پوست انجام گیرد. [1401-02-22]

پاسخ سوال پزشکیپاکسازی پوست جوش صورت

آدرس مطب : اصفهان ، خیابان مرداویج ، چهارراه رسالت ، طبقه فوقانی پوشاک زیگ زاگ
تلفن : 36703885 - 031

درمان قطعی چاقی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

لبنیات و تاثیر آن بر سلامتی

درمان بی اختیاری ادرار ناشی از افتادگی مثانه

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]

انواع پوست

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

اسکلروتراپی صورت چیست و چه کاربردی دارد؟

بوتاکس ، دیسپورت ،زئومین، نورونوکس ، نوروبلاک

دکتر کاوه کریمی راد [ متخصص پوست ، مو و زیبایی ]

تشخیص درمان و انواع روش های جراحی پارگی پرده گوش

دکتر علی رفسنجانی [ جراحی پلاستیک و زیبایی ]

آیا پی آر پی در درمان ریزش مو موثر است؟

علائم و روش های درمان آرتروز شانه