سلام.من21سالمه.من لب شکری بودم فروردین ماه امسال عمل ترمیمی انجام دادم میخاستم بدونم میشه جای زخم عمل که الان مونداره موکاشت؟؟؟هزینش چقدرمیشه؟؟؟باتشکر

دکتر جمال الدین حسن زاده :

بله به هر حال در کنار لیزر یکی از کارهای دیگه ای که میشه برای پوشاندن محل اسکار پوستی انجام داد کاشت مو است. قیمت بستگی به تعداد موهای کاشته شده داره. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیکاشت مو در محل اسکار

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

موسیقی درمانی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

چه چیزی باعث آتروفی پوست سر میشود؟

ژل های دائمی یا غیرقابل جذب چه هستند؟

کم پشتی ریش و سبیل در آقایان

علت و علائم انحراف زانو به سمت داخل چیست؟

آيا نگران سلامتی دستگاه تناسلی خود هستيد؟

دکتر مجید حقیقت [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

تفاوت گل مژه با شالازیون چیست؟

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

پی آر پی روشی جدید ودر حال تحقیق در درمان آرتروز زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]