سلام من بعد از استفاده از پماد مومکین صورتم جوش زد تاثیری در درمان خشکی (وشکه)پوستم نداشته. راهنمایی کنید

دکتر جمال الدین حسن زاده :

برای درمان خشکی پوست علاوه بر استفاده از ضد آفتاب و مرطوب کننده پرهیز از عوامل محرک مانند شستشو با شوینده های تحریک کننده توصیه میشه [1401-03-06]

پاسخ سوال پزشکیمراقبت از پوست

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

جوانی دوباره با تزریق فیلر

چگونه بر نگرانی های خود غلبه کنیم؟

وجود خون در ادرار چه دلایلی دارد؟

کلسیفیکاسیون پستان چیست و چگونه درمان می شود ؟

توانایی مغز و دیگر اجزای بدن انسان برای زندگی فرازمینی

دکتر سید سلمان فاطمی [ متخصص داخلی مغز و اعصاب ]

درمان ریزش مو با پی آر پی

کبودی زیر چشم بعد از مزوتراپی

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

نکات بهداشت جنسی مردان

بهترین روش افزایش قطر آلت تناسلی

دکتر امیر بهنام فر [ فلوشیپ جراحی سرطان های دستگاه ادراری و تناسلی ]