درود ، من خانم 37 ساله هستم که تا حدی افتادگی پوست دارم و قصد دارم برای آراف فرکشنال بهتون مراجعه کنم، با توجه به اینکه اصفهان زندگی نمیکنم آیا 1 جلسه درمان کافیه ؟ و یا اگه ادامه داده نشود اثر چندانی نخواهد داشت و اگر به بیش از یک جلسه نیازه آیا فاصله درمان حدود 3 ماه مشکلی نیست ؟ و سوال آخر اینکه آیا درمان جدیدتری وجود داره که فقط به یک جلسه نیاز داشته باشه. ممنون از توجهتون :)

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

یک جلسه درمان در بعضی ار بیماران تغییرات زیادی ایجاد میکند ولی اکثر بیماران به سه جلسه درمانی نیاز دارند. فاصله جلسات نباید از دو هفته نزدیکتر شود ولی اقزایش فاصله به حدود ۳ ماه اشکالی ایجاد نمیکند در حال حاضر آر اف فرکشنال جدید ترین روش درمانی موثر برای جوانسازی پوست است [1401-07-17]

پاسخ سوال پزشکیآر اف فرکشنال جوانسازی پوست

تلفن : 91620100 - 031

لیزر چیست و چه کاربردی در درمان دیسک دارد؟

خطرات امواج فراصوت سونوگرافی

همه چیز در مورد انبه

نکات قبل و بعد سلول درمانی

رژیم گیاه خواری

واژینیسموس و روشهای درمانی آن

دکتر عنایت الله ایزدی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

سلامتی با طب سوزنی

دکتر محسن پرچمی [ طب سوزنی ]

سردرد ـ قسمت اول

پارگی رباط صلیبی قدامی acl مفصل زانو

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]