با سلام و خسته نباشید دختر 22ساله هستم. دورچشمام گود و تاحدی کبوده. همچنین دور محوطه لبام. که باعث شده پوست صورت دورنگ بشه میخاستم بدونم راهی هست که بشه درمان کرد؟ پزشک بهم کرم تجویز کرد ولی هم تیرگیا بدتر میشه هم جوش میزنم باتشکر

دکتر علیرضا واعظ شوشتری :

بعید است معمولا این تبپ پوستی با درمان خیلی تفاوتی نمیکنند . فقط توصیه میکنم ضد آفتاب استفاده نمایید که بد تر نشوید برای درمان گودی زیر چشم اگر تمایل داشته باشید می توانید از تزریق ژل استفاده کنید [1401-07-26]

پاسخ سوال پزشکیتزریق ژل جوانسازی دور چشم

تلفن : 91620100 - 031

انواع خال و روشهای برداشتن آنها

بهترین راه درمان ملاسما چیست؟

دکتر هما فاتحی [ پوست و مو ]

مراقبت های پوستی در فصل بهار

تاثیرگذاری الکتروشوک در اسکیزوفرنیا

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]

چرا مهره های کمری جابه جا می شوند؟

دکتر سلمان فلاح [ متخصص طب فیزیکی و توانبخشی ]

درمان کاهش میل جنسی

دکتر منصوره پژمان منش [ متخصص جراحی زنان ، زایمان و فلوشیپ نازایی ]

کاربردهای متنوع تزریق بوتاکس

عوامل موثر در ریزش مو

روشهای انجام مدیتیشن و درمان اضطرابها (قسمت دوم)

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]