سلام خسته نباشین. دکتر جان من حدود دوسال هس هر کاری میکنم قارچ پوستی از بین نمیره. از ناف تا گردنم ریخته. کرم کلوتریمازول. شامپو ایروکس.شامپو کتوکونازول.سلنیوم سولفاید .قرص هم خوردم چیکار کنم دیگه تورو خدا بهم بگید دو ماه دیگه عروسیم هست. ممنون

دکتر جمال الدین حسن زاده :

یک نوع خاص از قارچ پوستی بنام ورسیکالر وجود داره که به راحتی به درمان جواب میده اما عودش بالاست . خوشبختانه این نوع قارچ سطحیه و مشکل ساز نیست. نگران نباشید. معمولا بعد از مدتی عودها کمتر میشه. [1401-04-01]

پاسخ سوال پزشکیقارچ

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

آنچه در مورد اصول زیبایی بینی باید بدانیم

دکتر بهنام خرمی [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

تفاوت ترشحات طبیعی با عفونت

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

چه عواملی موجب بیماری پوستی میشوند؟

انواع غربالگری های مهم برای جنین

دکتر محمد اعظمی [ متخصص رادیولوژِی ]

هایفوتراپی روشی غیر جراحی برای جوانسازی پوست

دکتر بهرام اشراقی [ فلوشیپ پلاستیک و ترمیمی چشم ]

درماتيت و اگزما

دکتر کامبیز بهشید [ پوست و مو ]

سوالات رایج در مورد ایمپلنت - قسمت چهارم

دکتر بیژن موحدیان [ متخصص جراحی فک و صورت و زیبائی ]

آلزایمر

دکتر محمد والی پور [ متخصص روانپزشکی ]