L4/L5 and L5/S1 are degenerated and protruded right posterolateraly with thecal sac and ipsilateral foramen impression. lumbar hypolordosis is noted. سلام بخاطر درد کمر و درد زیر زانوی راست به پزشک متخصص طب فیزیکی رفتم. جواب MRI را در بالا نوشتم لطفا نظر تخصصی خودتون رو اعلام کنید. ممنون

دکتر علی فرخانی :

کاهش قوس کمری ، آرتروز و تخریب مهره ای در نواحی L5-S1 ، L4-L5 دیده شده است. [1401-10-14]

پاسخ سوال پزشکیآرتروز

آدرس مطب : اصفهان، خیابان شمس آبادی، چهارراه قصر، روبروی بانک ملت، کوی26
تلفن : 32367465 - 031

مزوژل ضد لک پروسترولین بلنک بی

دکتر مهین عباسپور [ پوست ، مو و زیبایی ]

عکس انحراف زانو در چه مواردی و چگونه انجام میشود؟

یائسگی زودرس چیست ؟

دکتر نرگس علیان [ متخصص زنان و زایمان ]

مزایای استفاده از سونوگرافی برای تشخیص مشکلات تیروئیدی و گردن

چرا دچار خارش پوست میشویم؟

شکستگی استخوان و نقش ورزش در ترمیم آن

مراقبتهای لازم پس از عمل شکستن سنگ حالب از راه مجرا

دکتر محمد رضا قرائتی [ متخصص کلیه و مجاری ادراری ]

نوار عصب و عضله؛ کاربرد و نحوه آمادگی