باسلام من دختری 24ساله هستم که موقع اصلاح بدنم با تیغ وموبر بعد ازچندروزدرناحیه ی اصلاح شده به خصوص درناحیه تناسلی دچار خارش والتهاب و سوزش وچرکی شدن سر جای رشدموها می شوم وخیلی رنج میکشم تابعد از چند روز از بین می رود وخوب می شود .روی دستهایم کمی اگزما وجود دارد ولی بامصرف پمادتریامسینولون استوناید1/0درصد خوب می شود .درخانواده ام هم سابقه ی اگزماوجود دارد ولی برای من درناحیه ی تناسلی به خصوص کشاله هاشدیدتر است خواهش می کنم دارویی برای بهتر شدن این عوارض به من پیشنهاد کنید.

دکتر جمال الدین حسن زاده :

1)ضایعات بعد از اصلاح معمولا از نوع اگزمای پوستی نیستند بیشتر فولیکولیت یا جوش هستند 2)ناحیه کشاله ران معمولا جای شایعی برای اگزما نیست 3)مصرف تریامسینولون بخصوص طولانی مدت در ناحیه کشاله ران صحیح نیست و عارضه دارد 4) برای تجویز دارو بایستی به متخصص پوست مراجعه نمایید. [1401-06-23]

پاسخ سوال پزشکیاگزما

آدرس مطب : سنندج ، خیابان آبیدر ، چهارراه صفری ، مجتمع ژینا ، طبقه سوم
تلفن : 33246361 - 087

خارش حاملگی

دکتر محمد شیزرپور [ متخصص پوست و مو ]

تقویت مو با لیزر تراپی

دکتر محسن سلیمانی [ پوست و مو ]

ورزش، تغذيه و كنترل وزن بدن:

درمان اختلالات شنوایی با سلول های بنیادی

دکتر سعید ملایری [ شنوایی شناسی ]

نکات کلیدی تغذیه در سفرهای نوروزی

اثر شیر و فرآورده های آن در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

میکرو نیدلینگ

دکتر شهریار پیرانی [ پوست و مو ]

متخصص قلب و عروق چه خدماتی ارائه میدهد؟

دکتر امید هاشمی فرد [ متخصص قلب و عروق ]